top of page
Image by Joe Dudeck

Ik ben Agnes de Jong, geboren en opgegroeid in het mooie dorp Heech in Fryslân. Ik kom uit een ondernemersfamilie met aandacht voor omgeving, historie en manier van samenleven. Sinds 1996 woon ik in Groningen. Hier heb ik geschiedenis gestudeerd en lange tijd als docent gewerkt. 

Een aantal jaar geleden wilde ik een andere kant op en ben ik begonnen met de opleiding coach en voedingsdeskundige. In mijn workshops en cursussen over Mindful Eten staat eten met aandacht centraal en de bewustwording van je eigenlijke behoeftes. Biologische voeding en een milieuvriendelijke leefstijl helpen hierbij. Voor een integrale aanpak werk ik samen met de stichting Klimaatgesprekken. Voor de stichting Kind & Voeding verzorg ik workshops bij onderwijsinstellingen, buitenschoolse opvang en wijkteams.

 

Vanuit mijn ervaring in het onderwijs en counseling weet ik hoe belangrijk het is om echt contact met mensen te maken. Dit probeer ik in m'n werk tot uiting te brengen, om bij te dragen aan structurele verbeteringen voor mens & omgeving.

bottom of page