Persoonlijke begeleiding

Coaching op basis van ACT is een doelgerichte vorm van begeleiding. De term staat voor Acceptance and Commitment Training en voor Act, Choose & Take action. Het erkennen van je gevoelens en besluiten nemen over hoe jij je leven wilt leiden staan centraal.

Als coach begeleid ik je je in dit proces. Ihelp je om erachter te komen welke patronen je tegenwerken en wat je nodig hebt om stappen te zetten die goed voor jou zijn. In het coachingstraject kan gebruik worden gemaakt van mindfulness en meditaties om dichter bij jezelf te komen.

Eten is een van de gebieden waar veel mensen in onze tijd problemen mee hebben. Stress & emoties zorgen ervoor dat we vaak voor ongezonde voeding kiezen en teveel of te weinig eten. Door hier bewust mee om te gaan en met begeleiding het concept van Mindful Eten toe te passen, kun je dit veranderen. Wereldwijd onderzoek toont aan dat dit een gunstig en lange termijn effect heeft op deelnemers. 

Je kunt individueel gecoacht worden, per tweetal of per groep. Bij het persoonlijke traject kan eventueel gebruik worden gemaakt van skype sessies. Wil je ondersteuning bij het kiezen van gezonde voeding, dan is een bezoek aan de supermarkt en de markt mogelijk. Voor bedrijven en organisaties kunnen incompany trajecten op maat gemaakt worden.