Mindful Afvallen

Wil jij af van een verstoorde relatie met eten? Wil je op een verantwoorde en aangename manier kilo's kwijtraken en het gewicht bereiken dat bij je past?

In dit traject bied ik je begeleiding om op een persoonlijke en milde manier je doel te realiseren. We staan stil bij je eetpatroon en onderzoeken wat de oorzaak is van het overeten. Door hier met compassie naar te kijken ontstaat bewustwording en begrip. Vanuit deze nieuwe situatie voel je veel beter wat je grenzen zijn. Zo kun je meer vanuit jezelf in plaats van een schema of menu, aangeven dat je genoeg eten hebt gehad en verzadigd bent. Op die manier kun je bijvoorbeeld stoppen na het eten van een stukje chocola in plaats van de hele reep op te eten. 

 

Belangrijk onderdeel in de ondersteuning is het erkennen van je werkelijke behoeftes: liggen die op het vlak van eten of gaat het om andere verlangens? In onze maatschappij wordt eten vaak gebruikt om gevoelens te 'onderdrukken': we gaan meer eten als we ons verdrietig, teleurgesteld, moe, blij of opgelucht voelen. Ik help je hier een helder beeld van te krijgen, zodat je het gevoel het gevoel kunt laten zijn en overeet patronen voor bent.

iconfinder_facebook_circle_gray_107140.p
iconfinder_instagram_circle_gray_107138.
iconfinder_linkedin_circle_gray_107149.p

Agnes de Jong I Vismarkt 34A Groningen I info@dejongcoaching.nl

© Copyright